ПРИСТУП

ГООГЛЕ МАП

Од аеродрома Нарита

(Кеисеи Лине Лимитед - експрес или експрес / 80 мин / 1.060 јуана / без седишта)
>> Асакуса Ста.
* Ако је воз везан за Уено, молимо вас да промените на један за Асакуса на станици Аото.
Можете га преузети на супротној страни исте платформе.
Од аеродрома Нарита
(Кеисеи Скиинер / 61 мин / 1.920 јена / Резервирано седиште)
>> Кеисеи Уено Ста.
(око 3 мин хода)
>> Уено Ста.
(Линија Метро Гинза / 5 мин / 160 јена)
>> Асакуса Ста.

Од аеродрома Нарита са ЈАПАН РАИЛ ПАСС

(Нарита Екпресс / 60мин / 2, 940 јена / резервирано седиште)
>> ЈР Токио Ста.
(ЈР Иаманоте / Кеихин-тоухоку линија / 7 мин / 150 јена)
>> Уено Ста.
(Линија Метро Гинза / 5 мин / 160 јена)
>> Асакуса Ста.

Од аеродрома Ханеда

(Кеикиу линија аеродрома / 45мин / 640иен)
>> Асакуса Ста.